روغن ماکادمیا آموس وان مدل 020 حجم 50 میلی لیتر

0 سفارش‌ها
#962193
در انبار
77,000 تومان

توضیحات

دانه ماکادمیا از درخت ماکادمیا که اولین بار در جنگلهای بارانی استرالیا کشف شد، به دست می آید. بومیان استرالیا به علت ارزش غذایی بالا و فواید فراوان دانه ماکادمیا برای سلامت پوست و مو، احترام زیادی برای ماکادمیا قائل بودند. روغن ماکادمیا حاوی غلظت بالایی از آنتی اکسیدانها و اسیدهای چرب است که در محصولات طبیعی مراقبت از پوست، ارزش زیادی دارد و استفاده میشود. بسیاری از نرم کننده ها، کرمهای صورت ، لوسیونهای بدن و شامپوها حاوی این روغن مقوی گیاهی هستند. فقط دو نوع درخت ماکادمیا میوه تولید می کنند که در لوازم آرایشی و بهداشتی به کار می رود. میوه این درخت به شکل فندق بوده و از آن به طریق فشرده سازی روغن گرفته و تصفیه می شود. این روغن شامل اسید های پالمیتولیک ، اسید اولوئیک و اسید لفیولیک از خانواده امگا ۶ می باشد که شباهت زیادی به ترشحات غدد چربی پوست افراد در سنین جوانی و شادابی یعنی 14 تا 25 سالگی را دارد. این روغن سرشار از اسید های چرب اشباع نشده امگا 9،۶ و ۳ و ویتامین Eاست که به پوست طراوت و شادابی داده و از خشکی و چروک شدن آن جلوگیری می کند. روغن ماکادمیا در جوان سازی پوست بسیار موثر است. این روغن پوست را در تمام طول روز مرطوب نگه می د ارد و مانع خشکی آن می شود. در ادامه به کاربردهای روغن ماکادمیا در زیبایی و سلامت پوستمی پردازیم: درمان خشکی پوست : اسید اولئیک یا همان امگا-9 حدود 60 درصد روغن دانه ماکادمیا را تشکیل میدهد. این ماده کمک میکند روغن در مقابل رادیکالهای آزاد از بدن محافظت کند. رادیکالهای آزاد مولکولهایی هستند که یک الکترون خود را از دست داده اند و در نتیجه به سلولهای دیگر بدن حمله میکنند تا الکترون از دست رفته خود را به دست بیاورند و به این ترتیب به سلولهای بدن آسیب میرسانند. مبارزه با چین و چروک : روغن ماکادمیا غلظت بالایی از اسید پالمیتولئیک را نیز دارا میباشد. اسید پالمیتولئیک در پوست افراد جوان به صورت طبیعی وجود دارد. این اسید چرب امگا 7، با افزایش سن از بین می رود و پوست را مستعد چین و چروک و تخریب رادیکالهای آزاد می کند. خواص ضد آکنه روغن ماکادمیا : در مطالعه ای که توسط موسسه Marshall Dermatology Research Laboratories صورت گرفت، مشخص شد در بیماران آکنه مقدار اسید لینولئیک یا همان مخلوطی از امگا-3 و 6 است در سطح پوست آنها کم بود. بدون این اسید، پوست مستعد جوشهای سر سیاه و سر سفید و آکنه میشود چون چربی طبیعی پوست ضخیم و چسبناک شده و منافذ پوست را مسدود میکنند. خاصیت محافظت از کلاژن و تحریک تولید آن : روغن ماکادمیا سرشار از فیتواسترول است. فیتواسترول ترکیبی بر پایه گیاهی است که ساختار و عملکرد آن در گیاهان با ساختار و علمکرد کلسترول خوب در بدن انسان یکسان است. این ترکیبات، هورمونهای استروئید لازم برای رشد و عملکرد طبیعی را تولید میکنند.

توضیحات تکمیلی

ویژگی

ضد چروک

حجم

50 میلی‌لیتر

عصاره

دارد

نوع عصاره

ماکادمیا

ویتامین

دارد

نوع ویتامین

ویتامین A , ویتامین K

سایر توضیحات

درمان خشکی پوست

خاصیت محافظت از کلاژن و تحریک تولید آن

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “روغن ماکادمیا آموس وان مدل 020 حجم 50 میلی لیتر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب ها

بالا